Това заяви министър-председателят акад. Николай Денков в предаването Още от деня“ по

...
Това заяви министър-председателят акад. Николай Денков в предаването Още от деня“ по
Коментари Харесай

Започва съставянето на междуведомствена група заради потопа по Черноморието, обяви премиерът Денков

Това съобщи министър-председателят акад. Николай Денков в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

 

Вече разпоредих инспекция на всички мостове по републиканската мрежа. Знаем, че това повече няма да се случи по същия метод. Започнахме съставянето на междуведомствена група, която би трябвало да каже какво би трябвало да се направи, с цел да не се случват такива неща повече.

 

Да, реагирахме реактивно и бързо и към този момент има направени огледи и изплатени компенсации. Разговарях с министъра на финансите да се сътвори един огромен фонд за помощ при бедствия.

 

Правейки прилика с бедствието в Карлово, сумата в този момент е доста повишена. „ Въпросът за какво не е стигнало до хората и не е оправена инфраструктурата стои. Аз ще ревизира “, даде обещание той.

 

„ Трябва да престанем да живеем с чувството, че нещо ще се промени, в случай че ние не променим законите и използването им “, акцентира министър председателят и даде за образец ограниченията против нарушаванията на пътя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР